Velkommen > Medarbejdere

Medarbejdere

Arbejdsglæde, humor, ansvar og indflydelse er nøgleordene, når du er ansat hos Holmelund. Her får du lov at udvikle dig, og sammen finder vi ud af hvilke arbejdsområder, du finder mest interessant at arbejde med.

Vi er meget glade for den gode medarbejderstab, som vi har for øjeblikket. Og det er en fornøjelse at have en hverdag med glade motiverede medarbejdere.

Medarbejdere hos Holmelund:

Anders Jensen er årgang 74. Han er den daglige leder i so-stalden. Vi har haft Anders siden vi begyndte med sohold 15. sep 2003. Anders er gift med Rikke, og de har 3 børn og bor i Aunslev på en landbrugsejendom. Jorden er lejet ud. I fritiden spiller han 3. halvlegs fodbold. Anders har Plukselv marker 3 steder på Fyn. Kedsomhed findes ikke hos fam. Jensen.


Anders Jensen.

Ulrik er fra 1983 og bor på en ejendom i Espe sammen med Marlene. Ulrik har været ansat siden nov 05 som markmand, og læste videre til agrarøkonom. 


Ulrik

Dan Dørr.

Dan har været ansat siden feb. 2011 som driftsleder i sostalden. sammen med Anders styrer de stalden. Dan står primært for løbninger, Polte samt drægtighed.  Anders står primært for alt registrering samt farestalden.

Dan Dørr

Daniel Florea. og Catelina Florea er gift og bor på ejendommen i højby. Begge har været ansat siden primo 2012. Catelina passer farestald. Daniel er allround i sostald, klimastald. desuden har daniel selv anavaret for slagtesvinene ved Hans Peter.

Catelina og Daniel 


Tim 

Tim er ansat Jan 2013 til at passe farestald, da Catelina går på barsel. Tim er 23 år gammel. 

Hans Peter Larsen er en rigtig god nabo, som vi har fællesskab med maskiner. Han arbejder for os, og har ansvaret for markdriften. Er aldrig set sur. Kan ikke eje en traktor der ikke er skruet  op i hestekræfter. Vi har lejet hans stalde, og Hans Peter er således frigivet til ren mark.

Hans Peter fungere som driftleder i marken. Han styrer hele vækstsæsonen, med gødsning og sprøjtning

Godt for begge parter.


Hans Peter Larsen


 

Lars Hansen, ejer af Holmelund født i 1972. Uddannet virksomhedsleder i 1999. Har i perioden 2000 - 2004 været landsformand for LandboUngdom og hermed afprøvet det politiske system på godt og ondt. En travl mand, der har mange bolde i luften, men som forstår at være der for sin familie, når han endelig holder fri. Så kører han gerne i svømmehallen med ungerne, noget de elsker!


Lars Hansen


I 2010 etablerede vi ny omklædning for Herre og Damer på Holmelund. Samtidig lavede vi Kantine på 40m2. 

Vi drikker som hovedregel altid kaffe sammen hver dag kl 10. Det er vigtigt, hyggeligt og rart. 


Mit kontor, ved siden af Kantinen.